Announcement

Collapse
No announcement yet.

Køb/Sælg/Handel

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Køb/Sælg/Handel

  Disclaimer: Den Danske Anime Klub administrationen har ikke nogen myndighed over eventuelle transaktioner af denne tråd, og kan ikke holdes ansvarlig uanset resultater fra køb, salg eller handel med varer eller services inden for tråden. Men vi rådgiver både om forsigtighed og sund fornuft.

  Denne tråd er for private transaktioner, ikke for reklamer din virksomhed.

  En bemærkning om betalinger
  • I denne tråd, accepterer sælgere en bred vifte af betalingsmuligheder (kontanter, PayPal, Amazon Payments, etc). Bemærk, ved betaling via PayPal er der to muligheder - Regelmæssig betaling og Gave betaling. Gave betaling, samtidig med at frigøre sælgeren fra pådrage gebyrer, efterlader køberen med lidt eller ingen beskyttelse i tilfælde transaktionen går galt. Vi anbefaler PayPal Gave betalinger foretaget med den største diskretion, og at du reservere dem for transaktioner, hvor du er helt sikker på den enkel person, som du beskæftiger sig med. Der er nogle muligheder for købere, der bruger PayPal Gave i tilfælde af en manglende levering af varer, men de kan være uforudsigelig og farlig. Husk: PayPal Gave er risikabelt, og kun bruge det, hvis du er helt sikker i transaktionen.


  Grundregler

  1. Fornyet Annonce salg (aka: ikke spam)
   • Folk her mener af 15-20 indlæg er en god benchmark for at vente, før man igen annonce noget. Brugere har kommenteret, at nogle sælgere kommenter i deres salg for ofte, hvilket gør tråden føler rodet med spam. Det er uacceptabelt, da det er rimeligt at sige, vi er alle irriteret, når de samme lister vises igen og igen på hver side. Vi tror 15 indlæg er et rimeligt antal til at vent.
   • Du må ikke skrive "spacer" indlæg i slutningen af en side i et forsøg på at placere dine emner øverst på næste side. Brugerene overvåge flere sider for elementer, så dit indlæg vil blive set.
   • Tror ikke tilføje nye elementer til en liste, betyder, at du kan omgå 15-20 indlæg benchmark. Også aldrig lave et indlæg for at annoncere noget salg, specielle, eller rabat for at omgå 15-20 indlæg benchmark. En brugers indlæg bør udgøre netop det - hans eller hendes indlæg , indtil du kan skrive igen. Opdater din oprindelige indlæg med alle relevante salgsoplysninger. Denne tråd opererer under den forudsætning, at medlemmerne vil følge de meget få regler, som vi har. Respektere disse regler, og andre brugere, ved at følge dem.
  2. Ingen salg eller auktioner off-site
   • Køb/Sælg/Handel tråd er beregnet til medlemmer på dette forum til at købe/sælge/handel i. Det er ikke en tråd for folk til at fremme salg eller auktioner off-site. Hvis du vælger at sælge eller have auktion på et offentligt sted / et andet sted, det er din beslutning. Ikke spam disse ting tilbage i denne tråd. Der er en bestemt funktion i tråden, og linke til dine auktioner er ikke en af dem.
  3. Ingen grund til at klynke
   • Alle involverede enten ønsker at købe, sælge eller handel. Hvis nogen ønsker en vis mængde penge for noget, vil det beløb, hvad det værd at være bestemt af de folk der villige til at betale for det. Der er ingen grund til af få folk til af føle sig gyldig over af sælge genstande, de har modtaget gratis eller fundere biligt. vi er et frit marked.
  4. Ingen ulovlige ting tak
   • Jeg tror, det siger sig selv, men just in case. Man må ikke sælge stjålne varer (og ikke stjæle i første omgang: -D); sælg ikke piratkopierede varer; sælg ikke ulovlige produkter; og sælg ikke noget her, der kan forårsage problemer for forummet. Hvis vi får klager over sådanne ting, vil du få forbudt, og annonce(r) vil blive slettet, fordi ... duh.
  5. Ingen lotterier/konkurrencer
   • Dette er en tråd for medlemmer Køb/salg/ handel varer. Dette er ikke en tråd hvor medlemmer tilmelde sig en "chance" for at vinde noget. Ingen lodtrækninger, lotterier, konkurrencer eller Hunger Games af enhver art
  6. Format-Billeder
   • Hvis dit indlæg involverer billeder af dine emner, skal du omgive de billeder med "kode" i Avancerede redigeringsmuligheder. TV-oplevelsen for mobile brugere bør være lige så sjovt som at bruge en computer, men store og påtrængende billeder bremse hele tråden og skabe unødig rod. Bottom line - ikke nogen fik tid til det.
  7. Eliminer Solgte varer
   • Hvis du har gennemført en tidligere transaktion, bør det være en selvfølge, at alle fremtidige lister fjerne det pågældende element. Hvis en aftale er stadig i proces, kan du stadig lade emnet i dine indlæg. Men så snart handlen er afsluttet, skal du fjerne elementet og tage nye billeder, der afspejler din nuværende bestand for alle fremtidige indlæg. Det er nemmere at poste de samme billeder og fjerne elementer fra den eksisterende lister, vi kender det. Men det holder ikke tråden ren og smart. Tænk på de andre Bruger.
  8. Normal forum regler gælder
   • Denne tråd er ikke anderledes fra enhver anden tråd i form af generel mådehold. Det betyder, de ting, der er forbudt andre steder er også forbudt her. Dette er normalt ikke et problem, fordi vi har en tendens til at undgå sådanne diskussioner i denne tråd, men Folk - det er sket Før. Husk reglerne, og behandle hinanden med respekt.
  Last edited by kibasnowpaw; 02-03-2016, 03:31 AM.
Working...
X