Announcement

Collapse
No announcement yet.

Afsnit Regler

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Afsnit Regler

  Formål
  -----------------------------------------------
  Diskuter specifik anime her. Hvis anime i øjeblikket køre, kan diskussionen tråden være placeret I øjeblikket kørene Anime underforum. Du kan drøfte individuelle episoder og førstehåndsindtryk her eller I øjeblikket kørene Anime, men anmeldelser og endelige indtryk skal bogføres i Anime anmeldelser forum.

  Tråd Oprettelse
  -----------------------------------------------
  Ønsker du at diskutere en anime, der ikke har en tråd? Kontroller først, den alfabetiske liste, tråden titel kunne være et synonym for anime. Kontroller også, I øjeblikket kørene Anime for at sikre, at tråden ikke allerede findes der. Hvis ikke, kan du oprette din egen tråd her.


  Episode Visning eller Downloads
  -----------------------------------------------
  Diskutere hvor man kan hente anime eller hvor du kan se det online er ikke tilladt.


  Diskussion Format
  -----------------------------------------------
  Du skal markere indholdet af hver post med en spoiler-tag, og episoden Nr. det er fordi forskellige mennesker ser forskellige udgivelser, og kan ikke være på det samme punkt, som du er. Ikke mærkning af Eps nr. eller spoilere vil resultere i et forbud.

  Brug venligst følgende format:

  Episode 5:
  [spoiler]text her[/spoiler]

  Spoilere til manga/lys romaner/noget som bør overlades til deres egne sektioner (manga), medmindre det er absolut nødvendigt. Hvis tilføjede, skal de være mærket med mediet drøftes (for eksempel "manga spoiler"), før spoiler tag. Brugere, der misbruger denne regel (udstationering rigelig manga spoilere i anime afsnit, eller ikke udstationering etiketter på alle) vil resultere i et forbud.

  Adfærd
  -----------------------------------------------
  Alle har deres egne meninger, respektere dem, og de vil respektere dig. Debattere og konstruktiv kritik er fint, flammende ikke.
  Last edited by kibasnowpaw; 01-28-2016, 06:57 AM.
Working...
X