Announcement

Collapse
No announcement yet.

Grafik Anmodning Retningslinjer

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Grafik Anmodning Retningslinjer

  For at få Grafisk Anmodning Forummet til af kører problemfrit har vi et par regler for anmodning om grafik.

  Regel 1 - Brug skabelonen!
  Når du foretager en anmodning til grafik, skal du bruge følgende skabelon.

  Type grafik:
  Link til Forum (om nødvendigt):
  Forum software (hvis relevant):
  Farver:
  Preference tekst (hvis relevant):
  Størrelse:
  Tidsramme:
  Betaling / tilbud til gengæld (hvis relevant):
  Regel 2 - Tråd start navn

  Prøv at oprette din tråd titler med passende start Navn, du kan vælge en af følgende:
  [Gratisk]
  [Betaling]
  [Konkurrence]

  Betalt anmodninger bliver taget meget alvorligt her på DDAK som vores medlemmer sætte en masse tid i det arbejde, de gør, hvis du tilbyder penge skal du være i stand til at levere. Kort sagt, hvis du ikke har råd til at anmode om en betalt grafik, markere den som gratis. DDAK er ikke ansvarlig for eventuelle tilbud, der er lavet, og kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle tab.

  Når din anmodning er blevet opfyldt, og du ikke længere har brug for behovet for en grafisk kontakt venligst Admin, eller Mod og bed dem om af låse din tråd.

  Regel 3 - Bumping

  Som hovedregel Skal du vente fem (5) dage før du kan bumpe dine tråde, dette giver folk tid til at arbejde på dine anmodninger i fred - når du forsøge at give yderligere oplysninger så må du godt.

  Når du ser svar på din tråd, skal du være høflig og hjælpsom imod designere og takke dem for deres arbejde.

  Regel 4 - Interaktion

  Som en ekstra service til de mange talentfulde designere her på DDAK, beder vi dig om at holde alle dine interaktioner i tråden. Ved at gøre dette, vil du tilbyde alle vores designere mulighed for at hjælpe dig i det lange løb. Ethvert forsøg på at få private kontaktoplysninger til arbejde uden for tråden vil blive fjernet af DDAK personale.

  Bemærk anmodende:
  DDAK vil ikke bevidst tillade duplikering eller inkorporering af ophavsretligt beskyttet materiale i en grafisk anmodning indsendelse. Alle sådanne afledte værker vil blive slettet uden varsel. Hvilken sagt betyder af, "Du skal ikke bede en designer til at lave et eksisterende logo, banner eller billede og så ændre, det så det passer til dig. For at fremskynde din anmodning, og glatte dit kommunikation med en designer, og eliminere gætterier, skal du være så beskrivende for, hvad du har brug for som muligt. Du må linke til lignende arbejde - at give prøver og eksempler på, hvad du kan lide - men forvent ikke det at blive gengivet nøjagtigt.

  Note til designere:
  Husk at vandmærke dit arbejde, før du uploader det til offentlig visning. DDAK personale holder sig ret til at fjerne nogle design, der mangler et vandmærke.
Working...
X